F|L filmpjes

 


Jij wilt toch zeker ook een filmpje? Neem contact op voor de mogelijkheden! Een filmpje hoeft helemaal niet duur te zijn!

 

Jij kijkt toch ook steeds meer naar filmpjes? Via internet en sociale media op de smartphone, tablet of pc komt het ene na het andere filmpje voorbij. Grappig, wervend, informatief: bewegend beeld beklijft. Alles wordt filmpje. Een filmpje brengt jouw boodschap tot leven op het internet, videoscherm en via social media. Kies voor een gedurfd concept, creatief script, sprekende voice-over tekst én krachtige beeldtaal. Via foto’s, illustraties of bewegend beeld. Wij gaan creatief om met het materiaal dat voorhanden is of dat nog moet worden gemaakt. Een filmpje hoeft daarom niet duur te zijn.

Fijnlanders Janine en Leonie: “Beeldend schrijven, daar ligt onze kracht. Dus brengen we de woorden in beeld.” Een filmpje is een sterke aanvulling op de bestaande communicatie. Filmpjes maken ingewikkelde boodschappen beter te behappen. Ze kunnen bezoekers van een presentatie teasen bij binnenkomst. Of vertellen kort de kernboodschap naar aanleiding van een verandering. Wat spreekt nu meer boekdelen dan een iemand die de doelgroep persoonlijk toespreekt? Plus: filmpjes geven de hoogste Google-rankings! En het mooie is: een filmpje hoeft helemaal niet duur te zijn.

bekijk werk in beeld >

> contact

Hoe wil jij in beeld? Met je bedrijf, je product? Voor je medewerkers of klanten? Met een filmpje waar een lekker muziekje onder zit of met een animatie die klare taal spreekt? Er zijn legio mogelijkheden. Bel of e-mail. Zodra we jou in beeld hebben, nemen we contact met je op.


ja@ikwilookeenfilmpje.nl

Janine Reichgelt, LinkedIn
bel> 06 484 99 483

Leonie Soemers, LinkedIn
bel> 06 200 25 404