schrijven

met inkt zaaien, bewerken en oogsten

met inkt zaaien, bewerken en oogsten

Het hek kan open, de werkzaamheden en oogst voor iedereen zichtbaar: de Brabantse proeftuin dementie laat zich zien vanaf 2017. Met de mens als vertrekpunt. Dat vroeg om een andere aanpak van communiceren, meer ingestoken op betrokkenheid en kruisbestuivingen. Dat leverde onder meer een nieuw logo op, een andere website en een groeiend aantal nog te bundelen verhalen van mensen met dementie.

het hart van Noord-Brabant

het hart van Noord-Brabant

Het bruist in Midden-Brabant. Een regio waar het voor iedereen fijn wonen, werken en recreëren is. Met oog voor zorgzaamheid, veiligheid, bedrijvigheid en duurzaamheid. Nu én in de toekomst. Daarvoor werken de negen Midden-Brabantgemeenten samen, waarover ik elke dag weer mag communiceren; voor Regio Hart van Brabant, Midpoint Brabant én voor GGA Hart van Brabant.

kriskras door de provincie

kriskras door de provincie

Leegstand. Verkeersveiligheid. Het provinciaal Milieu- en Waterplan. De Brabantacademie. Bouwen en wonen. De omgevingsvisie. Precieziebemesting… en ik rij nog voor veel meer onderwerpen kriskras door de provincie Noord-Brabant, om er vervolgens over in de pen klim te klimmen. Die werkzaamheden vallen onder de raamovereenkomst die Fijnland tekstproducties heeft met de provincie.

verkeersles op school

verkeersles op school

Elk verkeersongeval is er één teveel. Je kunt de wegen veiliger maken en meer politie op straat laten controleren. Maar uiteindelijk is iedereen zélf verantwoordelijk voor veilige deelname aan het verkeer. En hoe jonger je dát leert, hoe beter. Verkeersles op school draagt daaraan bij. Daarom werk ik al jaren met passie -samen met Fijnlanders Rian en Ronald- aan de communicatie voor het Brabants VerkeersveiligheidsLabel (basisonderwijs) en TotallyTraffic (voortgezet onderwijs).

goede zorg

goede zorg

Zorgaanbieders in Midden-Brabant werken samen voor goede, afgestemde zorg voor en behandeling van patiënten en inwoners in de regio in het Zorgnetwerk Midden-Brabant. Het is dankbaar werk om voor deze organisatie de website actueel te houden, nieuwsbrieven te schrijven en activiteiten te verslaan. Dan besef je maar weer eens hoeveel mensen er met veel passie graag en goed voor anderen zorgen. Het is fijn om daarmee samen te werken en zo bij te dragen aan goede zorg.