opdrachten

verkeersveiligheid

verkeersveiligheid

Zeer zinvol. Zo kijken de Fijnlanders aan tegen het werk dat ze sinds 2006 doen voor het team Verkeersveiligheid.

energiefabriek

energiefabriek

‘Van donker naar licht, van binnen naar buiten’. Dat is de nieuwe energie die het verschil maakt tussen slurpend en neutraal’. Bron: het boekje Energiefabriek dat Fijnlanders Leonie en Brigitte schreven voor waterschap Aa en Maas.

Werkplaats de Gruyter

Werkplaats de Gruyter

Fijnlander Brigitte communieert al drie jaar over Werkplaats de Gruyter, de living lab voor maatschappelijke opgaven in Brabant.

Brabant Magazine

Brabant Magazine

Veel beeld, veel beleving, veel Brabant; dat is Brabant Magazine. Fijnlander Brigitte is mede de eindredacteur daarvan en schrijft artikelen ervoor.

Zuiderwaterlinie

Zuiderwaterlinie

Het is de oudste, langste en meest benutte waterlinie van Nederland. Toch is de Zuiderwaterlinie nog relatief onbekend. De provincie schakelde Fijnlander Janine in om daarin verandering te brengen.

Brabantacademie

Brabantacademie

Een hele verhuizing: de bestaande opleidingen voor alle provincie-medewerkers naar het intranet. En meteen een nieuwe structuur aanbrengen die voor jaren meegaat.

milieu- en waterplan

milieu- en waterplan

Wat een uitdagende opdracht voor Fijnlanders Leonie en Lisette: maak het Provinciaal Milieu- en Waterplan(PMWP) 2016-2021 uitnodigend om te lezen voor de samenwerkende partners.

cultuur en samenleving

cultuur en samenleving

Leefbaarheid, cultuur, erfgoed en sport: ze komen samen in de portefueille van gedeputeerde Henri Swinkels. Fijnlander Janine kan zich daarin helemaal uitleven.

beekherstel

beekherstel

Denk en werk een concept uit waarmee we mensen uitleggen waarom beekherstel zo belangrijk is. Dat vroeg waterschap Aa en Maas aan Fijnlanders Leonie en Janine. Resultaat: gedichtjes en meer bijzonders.