Werkplaats De Gruyter

Werkplaats De Gruyter is de living lab voor maatschappelijke opgaven in Brabant.

Een inspirerende en dynamische plek voor studenten, ondernemers, organisaties en overheden om samen aan de slag te gaan met duurzame oplossingen volgens de ‘Brabantse werkwijze’. Het motto: Brabant kennis in de praktijk. Een kwestie van doen! En van efficiënt communiceren. Dat laatste doet Fijnlander Brigitte voor de werkplaats in woord en beeld. In de vorm van webteksten, nieuwsbrieven, verslagen van bijeenkomsten, teksten voor social media, persberichten en allerlei andere voorkomende tekstwerkzaamheden en publicaties.

 

Website

Website

Een dynamische organisatie vraagt om een site die voortdurend in beweging is. Dat gebeurt doorlopend met het laatste nieuws over initiatieven, partners en evenementen.

WerkplaatsNieuws

WerkplaatsNieuws

De wapenfeiten van Werkplaats De Gruyter komen in het maandelijkse WerkplaatsNieuws. Fijnlander Brigitte schrijft de teksten, Fijnlander Leonie verzorgt de vormgeving.

Verslag en foto's

Verslag en foto's

Van de evenementen die de werkplaats organiseert, verschijnen sfeerverslagen op de website. Waar nodig verzorgt Fijnlander Brigitte hiervoor ook de fotografie.

Social media

Social media

De social media spelen een belangrijke rol in de communicatie van de werkplaats. Op Facebook, Twitter en LinkedIn publiceren we meerdere keren per week actueel nieuws.