de WaardenMakers

De WaardenMakers is de living lab voor maatschappelijke opgaven in Brabant.

Een inspirerende en dynamische plek voor studenten, ondernemers, organisaties en overheden om samen aan de slag te gaan met duurzame oplossingen volgens de ‘Brabantse werkwijze’. Het motto: Brabant kennis in de praktijk. Een kwestie van doen! En van efficiënt communiceren. Dat laatste doet Fijnlander Brigitte voor de WaardenMakers in woord en beeld. In de vorm van webteksten, nieuwsbrieven, verslagen van bijeenkomsten, teksten voor social media, persberichten en allerlei andere voorkomende tekstwerkzaamheden en publicaties.

Website/nieuwsbrief

Een dynamische organisatie vraagt om een site die voortdurend in beweging is. Dat gebeurt doorlopend met het laatste nieuws over initiatieven, partners en evenementen. De wapenfeiten van de WaardenMakers komen in het maandelijkse nieuwsbrief. Brigitte schrijft de teksten, Leonie verzorgt de vormgeving ervan.

Social media

De social media spelen een belangrijke rol in de communicatie van de werkplaats. Op FacebookTwitter en LinkedIn publiceren we meerdere keren per week actueel nieuws.

Verslag en foto’s

Van de evenementen die de WaardenMakers organiseren, verschijnen sfeerverslagen op de website. Waar nodig verzorgt Brigitte hiervoor ook de fotografie.