F|L sterren

beoordeel onze samenwerking

naam & organisatie
e-mail
kernwoord beoordeling
aantal sterren
motivatie

Supertevreden

★★★★★
5 5 1
Leonie is vakkundig en professioneel. Ze is erg creatief op allerlei gebieden, niet alleen met woorden maar ook grafisch. Ze zorgt er met haar frisse blik voor dat eindproducten tip-top in orde zijn.

Gepassioneerd

★★★★☆
4 5 1
4 sterren omdat perfect niet bestaat natuurlijk maar Leonie komt dicht in de buurt. Ze is gepassioneerd bezig en dat merk je aan alles!

Uitstekend

★★★★★
5 5 1
Ik ben uitermate tevreden over de partners van Fijnland. Leonie reageert uitermate snel en haar werk ziet er uitstekend uit!

Punten op de i

★★★★★
5 5 1
Ook al doe je als groep ambtenaren nog zo je best om kort en krachtig voor internet te formuleren, Leonie zet duidelijk nog heel wat punten op de i. Ondanks dat zij inhoudelijk natuurlijk niet alles kan weten, is haar kennis van de taal zo groot dat onze teksten er snel beter van werden. Een aanrader zo'n laatste tekstredactie door haar!

Top!!

★★★★★
5 5 1
Ik ben erg tevreden over de inzet en service van Leonie. Aan de voorkant denkt ze goed mee over het gevraagde product, haar prijzen zijn scherp en de service geweldig. Dat opgeteld bij het door haar opgeleverde eindproduct, leidt tot de 5 sterren.

Snel en creatief

★★★★☆
4 5 1
Zeer tevreden over de snelle en creatieve communicatie. Zowel in de mail als in publicaties zijn de teksten altijd mooi verzorgd.

Proactief

★★★★★
5 5 1
Leonie ondersteunt, geeft energie en is proactief in haar werk. De details gaan bij haar niet verloren. Ook de 'waan van de dag' neemt door haar aanpak niet de overhand.

Waardevol

★★★★★
5 5 1
Met Leonie heb je niet alleen een deskundige tekstbehandelaar en vormgever aan tafel, maar ook iemand die met jouw organisatie meedenkt en waardevolle suggesties doet. En bovendien flexibel omgaat met onmogelijke deadlines. Heel fijn!

Vijf sterren

★★★★★
5 5 1
Leonie krijgt van mij vijf sterren als snelle, accurate, kritische en veelzijdige tekstschrijfster. Niet voor niets heb ik haar onlangs bij een organisatie aanbevolen.

Behulpzaam

★★★☆☆
3 5 1
Ik werk samen met Leonie bij de Brabantse proeftuin dementie. Hierbij is Leonie veelal behulpzaam bij zowel het geven van advies alswel het uitvoeren van (extra) taken.

Betrouwbaarheid

★★★★★
5 5 1
Als je vragen voorlegt worden ze altijd en creatief beantwoord.

Fijn!

★★★★★
5 5 1
Leonie denkt mee, is pro-actief, snel, is kritisch, ook naar zichzelf, goede tekstschrijver, heeft humor en is ook nog eens heel fijn om mee te werken!

Enorme inzet

★★★★★
5 5 1
Ronald is al jaren de stuwende kracht van de GGA Hart van Brabant en vervult zijn rol als coördinator meer dan voldoende. Hij is de spin in het web, heeft een enorme accurate kennis en zet zich voor 100% in voor de regio.

Behulpzaam

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden over Leonie. Toen ik een spoedcursus mailchimp nodig had, kon ik direct bij haar aankloppen en hielp ze me bij haar thuis op weg!

Prettig

★★★★☆
4 5 1
Leonie, is makkelijk toegankelijk, deelt informatie, schrijft leuk en is geïnteresseerd.

Kei goed

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden. Leonie neemt werk uit handen en dan hoeven we er ons ook geen zorgen meer over te maken. Het komt goed, met oog voor detail.

Snel en behulpzaam

★★★★☆
4 5 1
Ik werk met Leonie samen in het TotallyTraffic team. Mails worden altijd snel, zelfs op een schrijfvrije dag, beantwoord. Leonie denkt goed mee over hoe we de boodschap zo krachtig mogelijk over kunnen brengen.

Doortastend

★★★★☆
4 5 1
Leonie is een zeer professionele tekstschrijver die zich snel materie eigen maakt en een hele toegankelijke schijfstijl heeft. Ik heb haar ervaren als een doortastende schrijver die goed meedenkt om tot het beste resultaat te komen. Daarnaast is ze een fantastisch fijn mens om mee samen te werken.

Begrijpelijk en aansprekend

★★★★☆
4 5 1
Leonie is een bevlogen tekstschrijver met veel inhoudelijke kennis. Ze is goed in staat om ingewikkeld jargon goed uit te leggen en te vertalen naar begrijpelijk, aansprekend Nederlands! Leonie werkt snel en zet haar creativiteit in waardoor ze met verrassende, uitvoerbare ideeën komt.

Meedenker en ontzorger

★★★★★
5 5 1
Leonie is pro-actief en denkt mee in de werkprocessen. Ze ontzorgt mij hierdoor. Daarnaast ben ik heel blij met haar creativiteit in wat ze doet voor de Brabantse proeftuin dementie. Dat levert mooie producten op als nieuwsbrieven, interviews, filmpjes etc.

Creatief en ondersteunend

★★★★★
5 5 1
Mijn eigen gedachtes op papier zetten is een kunst, maar met Leonie als ondersteuning komt dat altijd weer goed. Tevreden over onze samenwerking!

Creatieve professional

★☆☆☆☆
1 5 1
Leonie is én een creatief schrijfster én een kundig interviewster. Fijne eigenschappen die hebben geleid tot uitstekende producten! 5 sterren dus!

Lekker snel en accuraat

★★★★☆
4 5 1
Leonie is een fijn mens om mee te werken. Ze denkt met je mee, pakt dingen snel op en is lekker snel van begrip, maar ook in haar handelen.

Heel Fijn!

★★★★★
5 5 1
Samenwerken met Leonie is in een woord: Fijn! Ze is erg gedreven en creatief. Als de vraag duidelijk is, gaat ze zeer zelfstandig te werk, waarmee ze mensen echt ontzorgt. En als ze gaat, dan gaat ze tot het uiterste om een goed product op te leveren. Met aanstekelijk enthousiasme en de juiste dosis eigenzinnigheid.

Fijne en gezellige samenwerking

★★★★★
5 5 1
Zeer aangenaam samenwerken met de dames van Fijnland voor de Zuiderwaterlinie. We hebben samen al bergen kunnen verzetten en de nodige hindernissen kunnen tackelen.

Snel, goed en creatief

★★★★☆
4 5 1
Werken met Leonie is erg prettig. Ze is snel, goed en creatief. Daarnaast weet ze je te verrassen door vooruit te denken en zaken pro-actief op te pakken (zonder dat ik daar om gevraagd had). Een aanrader deze dame!!

Dat is Fijn!

★★★★★
5 5 1
Erg fijn om met Leonie samen te werken! Haar briefings zijn erg duidelijk. Het aanleveren van het materiaal van haar om te verwerken is heel overzichtelijk en perfect geregeld. Samenwerken aan leuke projecten, enthousiast werken tot een eindproduct, Fijn!