filmpjes

 

 

woord in beeld

 

 

Jij kijkt toch ook steeds meer naar filmpjes? Via internet en social media komt het ene na het andere voorbij. Grappig, wervend, informatief: bewegend beeld beklijft. Alles wordt filmpje. Een filmpje brengt jouw boodschap tot leven. Kies voor een gedurfd concept, creatief script, sprekende voice-over tekst én krachtige beeldtaal. Via foto’s, illustraties of bewegend beeld.

portfolio

Janine en Leonie: “Beeldend schrijven, daar ligt onze kracht. Dus brengen we de woorden in beeld.” Een filmpje is een sterke aanvulling op de bestaande communicatie. Filmpjes maken ingewikkelde boodschappen beter te behappen. Ze kunnen bezoekers van een presentatie teasen bij binnenkomst. Of vertellen kort de kernboodschap naar aanleiding van een verandering. Wat spreekt nu meer boekdelen dan een iemand die de doelgroep persoonlijk toespreekt? Plus: filmpjes geven de hoogste Google-rankings! En het mooie is: een filmpje hoeft helemaal niet duur te zijn.

Neem contact op

Laat woorden en beelden springen en dansen. Zichtbaar op het beeldscherm, hoorbaar in een voice-over, onuitwisbaar voor de kijker. Hoe wil jij in beeld? Met je bedrijf, je product? Voor je medewerkers of klanten? Met een filmpje waar een lekker muziekje onder zit of met een animatie die klare taal spreekt? Laat het ons weten via ja@ikwilookeenfilmpje.nl

Janine Reichgelt | LinkedIn | bel: 06 484 99 483

Leonie Soemers | LinkedIn | bel: 06 200 25 404