verkeersveiligheid

Zeer zinvol. Zo kijken Fijnlanders Janine en Leonie aan tegen het werk dat ze sinds 2006 doen voor het team verkeersveiligheid van de provincie Noord-Brabant.

Het beleid verandert, mensen die het uitvoeren volgen elkaar op. De constante is de onverminderde inzet om Brabant verkeersveiliger te maken en te houden. Communicatie speelt daarbij een belangrijke rol. Janine en Leonie werken in het team verkeersveiligheid aan het vertalen van communicatie-advies van naar tekst en beeld. Op websites, in kranten en via social media maakt het team het beleid zichtbaar. Initiatieven, uitdagingen en successen op het gebied van verkeersveiligheid krijgen zo meer bekendheid. De communicatie is bestemd voor partners, bestuurders en verkeersdeelnemers. Een greep uit het wekelijkse werk:

 

Up-to-date houden sites

Up-to-date houden sites

Het dossier over verkeersveiligheid op www.brabant.nl én de NUL-site blijven up-to-date met de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen.

Het NUL-nieuws

Het NUL-nieuws

Elke twee maanden verschijnt het NULnieuws. Met nieuws en ontwikkelingen op het gebied van verkeersveiligheid en het themajaar.

Verslag en foto's

Verslag en foto's

Tal van bijeenkomsten, projecten, activiteiten en inspiratiesessies krijgen een (beeldend) verslag dat via diverse kanalen zijn weg vindt in heel Brabant. Zoals:
de ondertekening van de Safety Deal >
kickoff nieuw themajaar >
de boerenBOB >